Ampiaisten valepesä

17.90 

Hyötykäyttöön & sisustukseen

Sydänlankojen suloiset ampiaispesät on tarkoitettu ampiaisten karkottamiseen. Pesät on virkattu harmaasta 7-veljestä langasta ja ne on täytetty sanomalehdellä. Oikeakin pesä on harmaa, paperimainen ja ampiaiset käyttävät rakennusaineena savea, vanhan laudan pinnasta tehtyä massaa ja pehmeää puuta. Ampiainen repii vahvoilla leuoillaan puun palasiksi ja yhdessä syljen kanssa siitä syntyy selluloosamainen massa. Näissä ampiaispesissä on neljä musta-keltaista ampiaista työn touhussa.  Pesän saa roikkumaan ripustuslenkistä haluamalleen paikalle. Pesä on kiva sisustuselementti pihassasi tai mökin terassilla. Se on myös kiva vieminen ja myös lahjana se on ollut haluttu.

Sydänlankojen ampiaispesiä löytyy kahdessa eri koossa. Pyöreämpi on korkeudeltaan n. 10 cm ja ympärysmitta n. 32 cm. Soikeamman pesän korkeus on n. 12 cm ja ympärysmitta on n. 31 cm.

Ripusta pesä pihaasi lämpötilan pysytellessä +10 astetta.

Kuvaus

Pörriäisiä pihapiirissä

Tiesitkö tätä?

1 arvio tuotteelle Ampiaisten valepesä

  1. blingaboo

    Tilasin teiltä ampiaisten valepesän ja haluaisin kiittää. Paketti tuli supernopeasti, paketointi oli todella nättiä yksityiskohtia myöten. Suklaacookieyllätys herkullinen ja itse valepesä mielettömän söpö. Sinne se meni heti parvekkeellemme, minne ampiaiset ovat yrittäneet majoittautua, mutta nytpä se yritykseksi jääkin. Harvoin tulee annettua palautetta tuotteesta, mutta nyt tuli niin hyvä mieli, että pakko laittaa. Kiitos teille, suosittelemme verkkokauppaanne kavereillekin. Hyvää kevättä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *