Käsitiski Utö

16.90 

Piparminttu & Rosmariini

500  ml

Käsitiskiaine käsin pestäville astioille

Käsitiski on ympäristöystävällinen, helposti biohajoava. Pesuaineen ainesosat hajoavat ympäristössä nopeasti vaarattomiksi aineiksi. Tuote on kehitelty erityisesti ajatellen Saaristomeren ja Itämeren tulevaisuutta. Käyttämällä Käsitiskiä kuormitat luontoa ja itseäsi vähemmän.

Annostele Käsitiskiä pieni määrä astianpesuveteen tai suoraan pestävälle astialle. Käsitiski on riittoisaa ja tehokasta, eikä se ärsytä ihoa. Rasva ja lika poistuvat tehokkaasti myös kylmällä vedellä pestäessä.

Voit valita annostelijaksi joko pumppuannostelijan tai keinutulppa-annostelijan.

Käsitiskipullo on PET-muovia ja se hävitetään muovijätteeseen.

Meren läheisyys, aaltojen kohina ja niiden laineilla keinuminen kietoutuvat Sydänlankojen arvojen ympärille. Merellisen tuoteperheen Käsitiski valmistetaan käsityönä Uudessakaupungissa.

Käsitiski Utö sisältää: Anioniset pinta-aktiiviset aineet, Amfoteeriset pinta-aktiiviaineet, Hajusteet, Sodium benzoate.

Käsitiski Utö Innehåller: Anjoniska tensider, Amfotera tensider, Hajusteet, Sodium benzoate.

Lisätiedot

ANNOSTELIJA:

pumppu, keinu

1 arvio tuotteelle Käsitiski Utö

  1. Hannaleena

    Tein sivuillanne olevan ohjeen mukaan tuota siivoustahnaa ja täytyy sanoa, et meidän keittiön kivitaso alkoi kiiltämään. Teen inkivääristä ja kurkumasta sellaista tehojuomaa ja se helposti jättää keltaisia jälkiä joihin puree vaan ihmesieni. Tuolla tahnalla lähti hujauksessa sekin jälki. Heti kun eka satsi tahnaa loppui, tein sitä lisää lasipurkkiin valmiiksi. Nyt ei tarvii erillisiä aineita induktiotason ja kivitason putsaukseen, vaan kaikki menee kerralla yhdellä aineella, eikä jää sellasta oloa et jotain ainejäämiä jäisi kulkeutumaan ruoka-aineisiin. Lisänä hienovarainen raikas tuoksu eikä hengitysteitä tukkiva pesuaineitten keinotekoinen lemu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *