Mehiläisvahakynttilät

15.90 

Mehiläisvahakynttiläkimput

Ihanat aidosta luonnonvahasta valmistetut 

Aidosta mehiläisvahasta valmistetut, suloisen väriset kynttilät luovat kauniin tunnelman niin arkeen kuin juhlaankin. Mehiläisvaha on vanhin tunnetuista luonnonvahoista ja se on 100% mehiläisvahaa, joten se on ekologista ja puhdasta. Mehiläinen valmistaa mehiläisvahaa, joka on mehiläispesän toinen päätuote hunajan lisäksi. Vahan kerääminen ei ole mehiläiselle haitallista, vaan se on osa normaalia mehiläishoitoa. Mehiläisvahakynttilässä ei ole lisättyjä tuoksuja, vaan tuoksu on aito, miellyttävä ja hieman makea.

Kynttilät palavat loppuun ja sen paloaika on noin 6 h.

Kynttilän pituus on 22 cm ja ø 2 cm.

Mehiläisvahakynttiläkimpussa on neljä kynttilää ja voit valita värit seuraavista vaihtoehdoista:

Jos valikoimasta ei löydy haluamaasi väriä, niin olethan yhteydessä! Tehdään sinulle sinun näköinen kimppu!

Voit myös ostaa kynttilöitä yksittäisinä. On tärkeää, että saat mieleisesi määrän ja värit ilahduttamaan kotiasi ja läheisiä ihmisiä.

Osta yksittäiset kynttilät tästä

Kuvaus

Aidon luonnonvahan hyödyt

Mehiläisvahakynttilät palavat kauniisti ja puhtaasti, eivätkä ne savuta tai valu palaessaan eikä niiden polttamisesta leviä huoneilmaan haitallisia aineita. Mehiläisvahan sanotaan puhdistavan huoneilmaa ja lisäksi sen olleen ainoa tunnettu vaha, joka vapauttaa palaessaan negatiivisia ioneja. Nämä ionit  kiinnittyvät huoneilmamme haitallisiin toksiineihin ja näin palava Mehiläisvahakynttilä puhdistaa huoneilmaa. Mehiläisvahakynttilä on erityisen hyvä niille, joilla on allergioita, kemiallisia herkkyyksiä tai astmaa. Kynttilään ei ole lisätty ylimääräisiä tuoksuja ja tämänkin ansiosta kynttilää on miellyttävää polttaa niin lapsiperheissä kuin eläinkodeissa. Kynttilän sydänlanka on myrkytöntä, puhdasta puuvillaa.

Mehiläisvaha pehmenee helposti käsiesi lämmöstä, joten saat muotoiltua kynttilän sopivaksi haluamaasi jalkaan. Kynttilän voi myös upottaa hiekkaan, suolaan tai sokeriin. Mehiläisvaha ei vanhene, joten kynttilällä ei ole parastan ennen päiväystä.

Polta kynttilöitä turvallisesti:

Kynttilä poltetaan aina palamattomalla alustalla

Leikkaa palannut sydänlanka 5mm pituiseksi aina ennen sytyttämistä

Varmista että kynttilä on tukevasti palamattomalla alustallaan

Sammuta kynttilä tukahduttamalla

Kynttilöiden välisen etäisyyden tulee olla 10 cm

Varoitukset:

Älä jätä lasta tai lemmikkieläintä hetkeksikään valvomatta kynttilän kanssa

Älä polta kynttilää helposti syttyvien materiaalien lähellä

Palavaa kynttilää ei saa jättää ilman valvontaa

Lisätiedot

Väri

Harmaa-Luonnonvalkoinen, Harmaa-Roosa, Harmaa-Puuteri, Luonnonvalkoinen-Roosa, Roosa-Puuteri, Luonnonvalkoinen-Harmaa, Toffee-Luonnonvalkoinen, Toffee-Puuteri, Toffee-Harmaa, Toffee-Suklaanruskea, Toffee-Roosa, Luonnonvalkoinen, Roosa, Harmaa, Puuteri, Toffee, Metsänvihreä, Metsänvihreä-Puuteri, Metsänvihreä-Luonnonvalkoinen, Metsänvihreä-Musta, Suklaanruskea, Suklaanruskea-Puuteri, Suklaanruskea-Luonnonvalkoinen, Suklaanruskea-Roosa, Suklaanruskea-Toffee, Joulunpunainen, Joulunpunainen-Luonnonvalkoinen, Joulunpunainen-Metsänvihreä, Musta, Musta-Luonnonvalkoinen, Musta-Roosa, Musta-Suklaanruskea, Musta-Puuteri, Mintun vihreä, Mintun vihreä-Luonnonvalkoinen, Mintun vihreä-Hunajankeltainen, Mintun vihreä-Puuteri, Mintun vihreä-Roosa, Mintun vihreä-Harmaa, Hunajankeltainen, Hunajankeltainen-Luonnonvalkoinen, Hunajankeltainen-Puuteri, Hunajankeltainen-Suklaanruskea, Hunajankeltainen-Toffee

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mehiläisvahakynttilät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *