Tervatonttu

18.50 

Tämä sympaattinen Tervatonttu tuo kivan tunnelman niin kesä- kuin talvisaunahetkiin. Tontun voi ripustaa seuralaiseksi myös ulkohuussiin hyttysten karkottajaksi.

Sydänlangat on yhdistänyt  kaksi tärkeää asiaa, saunan ja tervan. Käsityönä valmistetut Tervatontut tuovat ihanan tervan tuoksun saunaasi. Saat tontusta pitkäikäisen saunakaverin, sillä tämän tontun kanssa on mukavaa ja rentouttavaa saunoa. Voit kertoa sille huolesi ja ilosi. Nauti lempeistä ja hellivistä löylyistä heittäen arjen huolet syrjään yhdessä tonttusi kanssa.

Tonttu on myös mukava tuliainen ja se on kiva antaa lahjaksi. Tervatonttu on aidosti suomalainen ja se on valmistettu käsityönä Uudessakaupungissa luonnonmukaisista raaka-aineista.

Jokainen Tervatonttu on oma yksilönsä ja se syntyy käsityönä paksusta pellavanarusta, Suomessa tervatusta juuttinarusta, pellavahuovasta ja puuhelmestä. Tontulla on pituutta noin 24 cm ja sen saa roikkumaan mieluisaan paikkaan lakissa olevasta pellavanarulenkistä.

Tonttu on pakattu sellofaanipussiin, jotta tervan tuoksu säilyy pitkään. Tontun käyttöohjeet löytyvät ikkunallisesta pahvipakkauksesta, josta tonttu sinua jo tervehtiikin. Voittekin aloittaa tutustumisenne ja saunahetken suunnittelemisen jo kauppareissulla.

Saat ihanan tuliaisen tai lahjan ostamalla Tervatontun kaveriksi Sydänlankojen Koivuisen Löylytuoksun.

Löylytuoksun löydät täältä:https://www.sydanlangat.fi/tuote/loylytuoksu/

Kuvaus

Suomalaiset ovat saunakansaa

Sauna ja terva

Saunakaverisi tahdon olla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervatonttu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *