Sydänlankojen tuotteet

Sydänlankojen tuotevalikoimassa ovat ekologiset puhdistustuotteet, joilla puhdistat kotia ja vapaa-ajankohteita. Valikoimastamme löydät aivan erityiset Pönttöpommit, jotka toimivat WC-pöntön puhdistajina. Lisäksi uutuutena valikoimaamme ovat tulleet Pyykkietikat, jotka ilahduttavat niin pyykinpesijää, kuin laimennettuna koko kodin siivoojaa!

Tuotteemme valmistetaan aina käsin, raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia. Meiltä löytyvät niin tuoksulliset kuin tuoksuttomatkin tuotteet. Käytämme tuotteissa aitoja luonnon eteerisiä öljyjä, joihin ei ole lisätty mitään eikä niistä ole poistettu mitään. Tuoksut on valittu tarkoin ja siivotessa voitkin nauttia aidoista metsien, kukkien ja yrttien tuoksuista.

Luontoystävällisyys ja biohajoavuus ovat tärkeitä arvoja Sydänlangoille. Puhdistustuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja näin ollen voit käyttää niitä turvallisesti. Pakkauksissa huomiodaan ympäristö ja kierrätettävyys.

Kaikille tuotteille on laadittu käyttöturvallisuustiedotteet ja ne löytyvät Tukesin ylläpitämästä KemiDigi-palvelusta.

Tutustu lisää tuotteisiimme ja mikäli kiinnostuit, katso tuotteidemme myyntipaikat klikkaamalla tästä!

 

Terveellinen

Voit vaikuttaa terveyteesi tekemällä viisaita valintoja. Altistumme päivittäin erilaisille kemikaaleille. Usein käytämme kodin siivouksessa tarpeettomasti liian vahvoja puhdistustuotteita, jotka saattavat aiheuttaa allergioita ja herkistymistä iholle sekä hengitysteille. Lisäksi kuormitamme liian vahvoilla tuotteilla ympäristöä (mm. säilöntäaineet), sillä aineet päätyvät aina lopulta vesistöihin.

 

turvallinen

Kun valitsee kiinteän, kuivan tai jauhemaisen, säilöntäaineettoman ja biohajoavan tuotteen, voi sitä käyttää turvallisin mielin. Maailma on täynnä erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu ainesosaluetteloihin ja punnitse eri vaihtoehtoja. Sydänlangat ilmoittaa rehellisesti tuote-etiketeissään herkistävistä aineista ja muista mahdollisista vaaroista. Vaikka tuote on ekologinen, voi siinä silti olla  vaara -että turvalausekkeita.

tulevaisuus

Tiedämme ja näemme ilmastonmuutoksen vaikutukset. Yksittäinen ihminen voi vaikuttaa tähän asiaan muutamalla omia toimintatapoja  ja tekemällä järkeviä valintoja niin kotona, töissä kuin vapaa-ajalla. Elämisen yksinkertaistaminen vaikuttaa positiivisesti meidän ekologiseen jalanjälkeen. Tulisitko toimeen vähemmällä? Kestävät kuluttajavalinnat vaikuttaa maapallon luonnonvaroihin. ”Pienistä puroista syntyy suurempia jokia”.