Koivuinen Löylytuoksu

11.90 

Nauti saunomisen lomassa ripaus Suomen puhdasta, arvokasta ja ainutlaatuista luontoa. Kruunaa saunahetkesi aidolla koivunlehtirouheella, jotka on kerätty sinua varten talteen. Hengittele hieskoivun eteerisiä öljyjä ja rentouta mielesi päivän kiireistä.

 

Löylytuoksupussi sisältää kolme haudutuspussia, yhdestä pussista riittää 1-2 saunakertaan. Yksi haudutuspussi sisältää 5 g suomalaista hieskoivurouhetta.

Koivuista Löylytuoksua ei suositella koivuallergikolle.

 

Löylytuoksupussin käyttö on helppoa ja turvallista. Ota haudutuspussi pakkauksesta ja ravistele pussia niin, että rouhe levittyy tasaisesti koko pussiin. Laita haudutuspussi kuuman höyryävään löylyveteen ja anna vaikuttaa saunan lämmityksen ajan, vähintään 20 minuutin ajan. Saunomisen alkaessa poista pussi löylyvedestä. Voit halutessasi puristaa pussin kuivaksi löylyveteen, jolloin loputkin koivun eteeriset öljyt liukenevat veteen ja saat kaiken hyödyn irti. Heitä vettä kiukaalle ja nauti!

Löylytyuoksupussi on 100% biohajoava. Laitathan pussin käytön jälkeen kompostiin tai biojäteastiaan. Pakkauksen voit polttaa saunanpesässä.

Saat ihanan tuliaisen tai lahjan yhdistämällä Löylytuoksuun Sydänlankojen sympaattisen Tervatontun.

Tervatontun löydät täältä: https://www.sydanlangat.fi/tuote/tervatonttu/

Kuvaus

Luonto antaa meille voimaa


Suomalaiset ovat saunakansaa

Sydänlankojen arvojen ympärille kietoutuvat suomalaisuus ja sen vahvat perinteet. Suomalaiset tunnetaan maailmalla kovina saunojina. Olemme syntyneet saunojiksi ja ymmärrämme saunomisen terveysvaikutukset. Usean suomalaisen viikonlopun viettoon kuuluu saunominen, Suomessa on noin kolme miljoonaa saunaa, siellä rentoudumme, puhdistaudumme ja hoidamme itseämme erilaisilla saunahemmottelutuotteilla. Mielemme ja kehomme kiittää ja saunan henget pysyvät tyytyväisinä. Saunan pesässä kräksyvät puhtaan metsistömme mustavalkoiset koivuhalot. Vietämme saunassa paljon aikaa, joten viihtyisyyteen halutaan panostaa. Voimme sisustaa saunaa erilaisilla tekstiileillä, valoilla sekä tuoksutuotteilla.

Huolehdi ja helli itseäsi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koivuinen Löylytuoksu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *