Luffa-pesusieni 2kpl

9.00 

100 % luonnonmukaiset luffa-pesusienet sopivat hyvin ekologiseen siivoukseen ja tiskaukseen. Syötävästä pesusienikurkusta kuivatettu pesusieni on valmistettu orgaanisesta kasvipohjaisesta kuidusta. Nämä kuidut tekevät siitä hengittävän, biohajoavan, kestävän, ympäristöystävällisen, uudelleenkäytettävän, muovittoman ja jätteettömän. Luffa-Pesusieni kasvatetaan siemenestä ja viljelytapa muistuttaa hyvin paljon kurkun kasvatusta. Pesusienikurkku kuivataan ja sen jälkeen siitä leikataan muoteilla pesusienen mallisia paloja.

Luffa on ihanteellinen astioiden, työtasojen, pöytien, ikkunoiden, pesuhuoneen ja vessan puhdistamisessa.  Ainutlaatuisella koostumuksella tämä astianpesusieni poistaa tehokkaasti ja varovasti tahrat ja öljyt naarmuttamatta astioita. Käytön jälkeen pesusienen saa ripustettua kuivumaan ripustuslenkistä. Kuivattaminen onkin tärkeää, jotta sieni pysyy hyvänä pitkään.

Paketissa on kaksi luffaa, luonnonvalkoinen ja vaaleanruskea. Näin voit ottaa toisen käyttöön keittiöön ja toisen esimerkiksi vessaan. Luffat ovat kooltaan 7 x 11 cm. Pesusieni pehmenee ja turpoaa heti kastuessaan.

Luffat voidaan hävittää polttamalla ja kompostoimalla, joten tämä tuote ei rasita luontoa käytön jälkeen eikä siitä synny ylimääräistä roskaa.

Kuvaus

Aito 100 % luonnontuote

Pesusieni turpoaa ja pehmenee veteen päästyään. Tällä sienellä peset niin astiat, tiskialtaat, vessan kaakelit kuin ihosikin. Ihastuin tähän pesusieneen, koska sen kasvatus ei kuormita luontoa ja pesusienen työstämiseen ei tarvita isoja tai monimutkaisia koneita. Pesusienikurkkua voi kasvattaa Suomessakin, mutta se vaatii hyvin pitkän ja lämpimän kasvukauden, joten sen kasvattaminen lämmitetyissä ja valaistuissa kasvihuoneissa ei ole ekologista. Nämä Luffat on kasvatettu Aasiassa perhetilalla. Luffat ovat matkustaneet minulle junalla ja niiden kevyen painon takia matkustaminen on tuottanut pienen hiilijalanjäljen. Luffa kestää käytössäsi pitkään, kunhan muistat laittaa sen kuivumaan käytön jälkeen. Tämä onnistuu hyvin, kun ripustat sienen roikkumaan sienessä olevasta ripustuslenkistä. Luffapakkaus voidaan polttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luffa-pesusieni 2kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *