Pyykkietikat

Ihastuttavat Pyykkietikat ovat riittoisissa l l -pulloissa.

Nämä Pyykkietikat ovat valmistuneet Sydänlangoille tärkeiden arvojen synnyttämänä. Saaristomeren kauneus ja ainutlaatuisuus ovat olleet inspiraation lähteenä ja se näkyy tuotteiden tarinoissa ja etiketeissä. Saaristomeren haasteet muun muassa rehevöityminen kannustaa meitä ekologisten tuotteiden kehittämisessä ja neuvomaan ihmisiä niiden käytössä.

Pyykkietikat on valmistettu yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista. Pyykkietikan käyttö on helppoa ja turvallista. Raaka-aineina on täysin luonnonmukainen väkiviinaetikka, joka valmistuu ohrasta käymismenetelmällä sekä kukista, hedelmistä, havupuista ja yrteistä höyrytislaamalla valmistetut eteeriset öljyt. Väkiviinaetikkaa on käytetty kodin siivouksessa monien sukupolvien ajan ja myös pyykin huuhteluaineena sitä on käytetty jo jonkin aikaa. Pyykkietikoiden tuoksut on valittu tarkoin harkiten ja testaten, jotta ne sointuvat yhteen ja sopivat Sydänlankojen arvoihin.

Voimme ylpeänä tarjota nämä tuotteet käyttöösi! Toivottavasti löydät itseäsi miellyttävän Pyykkietikan pyykinpesu- ja siivouspäivääsi.


Suodatin