You are currently viewing Siivoa kotiasi ympäristöä ja itseäsi säästellen

Siivoa kotiasi ympäristöä ja itseäsi säästellen

Oletko huomannut, miten luontomme, vesistömme ja eläinlajimme muuttuminen näkyy ympäristössä jossa asumme ja elämme? Onko ihmisten terveys tai sisäilmaongelmat huolettanut sinua? Oletko koskaan miettinyt, millaisilla tuotteilla siivoat ja mistä raaka-aineista tuotteet on valmistettu? Siivouskaappiin katsoessa saatamme huomata hyllyjen notkuvan erilaisia pulloja ja putelleja. Tarvitsemmeko tosiaan niin monenlaisia tuotteita, pärjäisimmekö vähemmällä?

Olen siirtynyt kaupan puhdistustuotteista itsetehtyihin, ekologisiin puhdistustuotteisiin. Muutamalla perusaineella pääsee jo pitkälle ja puhdasta tulee. Meidän ei tarvitse käyttää kovia kemikaaleja siivoamisessa, ei edes pesutiloissa tai vessassa.

Yksinkertaistamalla asiat elämäkin on helpompaa, eikä kauppareissulla tarvitse notkua puhdistustuotehyllyillä, sillä sieltä ei kovinkaan helposti löydy luonto- ja ihmisystävällisiä puhdistustuotteita.

Elämme maailmassa, jossa kulutamme paljon, myös itseämme. Olemme viimeisen parin vuoden aikana pakostakin joutuneet jättäytymään monista asioista ja keskittymään pelkistettyihin ja yksinkertaisiin asioihin.

Sydänlangat haluaa valmistaa tuotteita, jotka eivät rasita luontoa eikä käyttäjää. Tuotteitamme käyttämällä Sinäkin voit siirtyä yksinkertaisempaan ja luontoa säästävämpään siivoukseen! Tuotteemme pakataan ekologisesti ja järkevästi.

Vastaa