Pyykkietikka Tuulen henkäys

22.50 

-Ylellinen, sensuelli & raikas-

1000 ml

Pyykkietikka on ekologinen ja nopeasti biohajoava siivoustuote, jota käytettään pyykin huuhteluaineena ja koko kodin yleissiivouksessa. Sydänlankojen Pyykkietikka on valmistettu Heinävedellä valmistetusta väkiviinaetikasta, joka on täysin luonnonmukainen tuote.  Tuoksuina on käytetty eteerisiä öljyjä, jotka ovat 100% luonnontuotteita.

Lue Pyykkietikan käytöstä ja hyödyistä lisää alapuolella olevasta linkistä.

”Lämmin tuuli puhaltaa, purjeet nostakaamme. Täysi hiljaisuus, tuulen henkäystä toivokaamme. Eteenpäin lipuamme, tästä nauttikaamme. Tuulen henkäys eteenpäin meitä vie, narut pidän kädessäin. Ruorista ohjaamme suuntaan oikeaan, murheet harteiltamme poistetaan. Kohta ollaan määränpäässä perillä, ystävät hyvät tavattiin Kustavin vesillä. Heille toivotellaan hyvät päivän jatkot, taasen jonain päivänä kohtaa meidän mastot”.

Tuulen henkäys Pyykkietikka sisältää arvostetuimpia eteerisiä öljyjä. Ylang ylangissa on erittäin hienostunut tuoksu ja siksi sitä käytetäänkin luksusparfyymeissä. Frankinsensi oli aikoinaan kalleinta ja ylellisintä öljyä. Greippi tuo ihanaa raikkautta ja onkin suosittu tuoksu pyykin pesussa ja kodin siivouksessa. Nämä kolme ihanaa tuoksua luovat yhdessä miellyttävän tuoksuyhdistelmän.

Voin ylpeänä tarjota nämä tuotteet käyttöösi!

Toivottavasti löydät itseäsi miellyttävän Pyykkietikan pyykinpesu- ja siivouspäivääsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyykkietikka Tuulen henkäys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *