Sydänlankojen Pyykkietikat

Aidot Pyykkietikat ovat valmistuneet Sydänlangoille tärkeiden arvojen synnyttämänä

Puhdasta ja raikasta luontoa säästäen

Saaristomeren kauneus ja ainutlaatuisuus ovat olleet inspiraation lähteenä ja se näkyy tuotteideni tarinoissa ja etiketeissä. Sydänlankojen Pyykkietikat ovat syntyneet ja saaneet nimensä Saaristomeren aalloilla ja kallioilla.

Saaristomeren haasteet muun muassa vesistöjen rehevöityminen kannustaa minua ekologisten tuotteiden kehittämisessä ja neuvomaan ihmisiä niiden käytössä.

Olen valmistanut Pyykkietikat yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista. Raaka-aineina on täysin luonnonmukainen väkiviinaetikka, joka valmistuu ohrasta käymismenetelmällä. Tuoksut tulevat luonnollisista eteerisistä öljyistä, jotka valmistetaan kukista, hedelmistä, havupuista ja yrteistä höyrytislaamalla. Väkiviinaetikkaa on käytetty kodin siivouksessa monien sukupolvien ajan ja myös pyykin huuhteluaineena sitä on käytetty jo melko pitkään. Pyykkietikoiden tuoksut on valittu tarkoin harkiten ja testaten, jotta ne sointuvat hyvin yhteen ja sopivat Sydänlankojen arvoihin. Pyykkietikan käyttö on helppoa ja turvallista niin pyykinpesussa kuin kodin pintojen siivouksessakin.

Pyykkietikka yleispuhdistuksessa

Pyykkietikka on monipuolinen ja täysin luonnonmukainen, biohajoava, antiseptinen kodin puhdistustuote. Pyykkietikkaa voit käyttää monella eri tapaa kodin siivouksessa.

Laimentamalla Pyykkietikkaa saat käyttöösi kodin yleispuhdistusaineen, jolla voit pestä niin vessaa, saunan lauteita- ja lasiovia, keittiön pintoja ja kodinkoneita sekä muita kodin pintoja. Säilöntäaineita ei tarvita, kun teet laimennoksen itse. Happamuuden ansiosta Pyykkietikka puhdistaa tehokkaasti mm. rasvaa ja kalkkikertymät sekä muut liat, joita kalkkikertymiin muodostuu.

Käyttö- ja laimennusohjeet löytyvät pullon etiketistä.

Pyykkietikoista on laadittu Tukesin edellyttämät käyttöturvallisuustiedotteet, jotka löytyvät KemiDigi-sivulta.

Miksi käyttäisin Pyykkietikkaa pyykinpesussa?

Koska sen on täysin luonnonmukainen tuote ja sen käytöstä on hyötyä sekä pyykillesi että pyykinpesukoneellesi. Pyykkietikka puhdistaa pyykinpesukonetta ja putkistoja poistamalla pesuaine- ja kalkkijäämiä.

Pyykkietikan käyttö on myös hyödyllistä, koska se:

  • raikastaa pyykkiä ja pyykinpesukonetta
  • pehmentää pyykkiä ja poistaa tahroja
  • vähentää nukkaantumista
  • poistaa pyykistä sähköisyyttä
  • pidentää vaatteiden käyttöikää ja kirkastaa värejä, koska Pyykkietikka huoltaa vaatteitasi sulkien kuitujen suomuja
  • raikastaa urheiluvaatteita tai muuten tunkkaisia tekstiilejä
  • valmistat Pyykkietikasta helposti silityssuihkeen

Kierrätys on yksi Sydänlankojen toimintaa ohjaava arvo!

Kierrätys on meille tärkeää ja siksi Pyykkietikat on riittoisissa litran kierrätettävissä PET-pulloissa. Viethän tyhjän pullon muovinkeräykseen ja korkin metallinkeräykseen.