Virkatut Tiskiliinat

22.50 

Tässä suloisen ihanat virkkaamani ekologiset Tiskiliinat. Tiskiliina on virkattu pehmeästä bambu-puuvillalangasta (50/50), jonka ansiosta se on käytössä kestävä ja pysyy raikkaan tuoksuisena.  Puuvilla tekee  Tiskiliinasta kestävän, kun taas bambu on antibakteerinen ja hengittävä kuitu, joten liina imee itseensä tehokkaasti kosteutta. Tiskiliina ei siis ala haisemaan kovassakaan käytössä.

Värivalikoima on harmoninen, joten Tiskiliina sopii näin ollen jokaiseen kotiin. Tiskiliinan koko on noin 25 x 25 cm. Tiskiliinan pesussa käytetään hellävaraista pesuohjelmaa 40 asteessa, huuhteluaineeksi suosittelen Sydänlankojen Pyykkietikkaa ja ne löydät täältä.

Tiskiliina on kiva antaa lahjaksi tai viedä viemiseksi ystävälle!

Löydät Tiskiliinat ainoastaan verkkokaupastamme.

 

Kuvaus

Ekologinen bambuviskoosi Tiskiliinoissa

Bambuviskoosin raaka-aineena käytetään nopeasti uusiutuvaa, kasvatettua bambua. Bambun kasvatuksessa ei tarvitse käyttää hyönteismyrkkyjä, lannoitteita tai torjunta-aineita. Bambu ei myöskään tarvitse kovinkaan paljoa vettä kasvaakseen. 

Bambu materiaalina

Bambuviskoosi on materiaalina kestävä ja luja. Se on erittäin imukykyinen ja hengittävä, siksi olen valinnut juurikin tämän materiaalin Tiskiliinan valmistukseen. Bambu materiaalina on antibakteerinen ja antistaattinen ja pehmeytensä vuoksi se on miellyttävä käytössä. Bambuviskoosi sopii hyvin herkkäihoisille käyttäjille ja materiaali on allergisoimaton sekä biologisesti hajoava. Bambuviskoosia käytetään tästä syystä paljon esimerkiksi alus- ja urheiluvaatteissa.

Puuvillan hyödyt Tiskiliinassa

Puuvilla on vahva kuitu, jonka lujuus kasvaa jopa 10–20 prosenttia sen kastuessa. Puuvillalla on myös erittäin hyvä kosteudenimukyky. Luonnonkuiduista puuvilla on  kaikkein eniten tuotettu kuitu. Koska puuvillan kimmoisuutta ja elastisuutta pidetään huonona, on päinvastaisesti bambuviskoosi pehmeää. Puuvilla tarvitsee kasvaakseen enemmän vettä ja kemikaaleja. Siksi onkin tärkeää, että luomuviljelyä tuetaan, jolloin puuvilla viljellään luonnonmukaisin menetelmin.

Tiskiliina on valmistettu Sinulle rakkaudella

Tiskiliinan virkkaus ei käy käden käänteessä. Jokainen Tiskiliina on virkattu suurella intohimolla käsitöihin ja juurikin sinun arjen iloksi. 

Lisätiedot

Väri

Luonnonvalkoinen, Beige, Roosa, Harmaa, Laventeli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Virkatut Tiskiliinat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *